پژوهشگران گرامی

با درود و ادب

جهت ارسال مقالات خود به همایش لازم است ابتدا در سامانه  همایش ثبت نام نمایید. سپس با نام کاربری و رمز عبور خود وارد شده و مقاله خود را بارگذاری نمایید. جهت ارسال مقالات راهنمای زیر را با دقت بخوانید:

 

راهنمای نویسندگان:

نکته مهم: مقاله مطابق چهارچوب زیر تنظیم شده و حجم آن بدون احتساب بخش منابع، فراتر از 3500 کلمه نباشد.

مقاله در نرم افزار Word با سایز کاغذ A 4، قلم B-Zar 12 برای متن فارسی، قلم Times New Roman 11 برای متن انگلیسی، فاصله  حاشیه سمت راست 2/5 سانتی متر و حاشیه چپ، پایین و بالا 2 سانتی متر و فاصله خطوط single تنظیم گردد. عنوان  اصلی مقاله با قلم B-Zar 16 و تیترهای مقاله  با قلم B-Zar 14  به صورت Bold تایپ  شوند. وابستگی سازمانی و مشخصات نویسندگان با قلم B-Zar 12 تایپ شوند.  در سرتاسر متن: بند اول بدون تو رفتگی و بند دوم و پس از آن با تورفتگی تنظیم شود.

عنوان مقاله: در یک عبارت مختصرجامع، مانع و توصیف کننده محتوای مقاله حداکثر در 16 کلمه

نام و نام خانوادگی نویسنده اول

عنوان علمی و نام دانشگاه یا مؤسسه نویسنده اول

آدرس الکترونیکی نویسنده اول

نام و نام خانوادگی نویسنده دوم

عنوان علمی و نام دانشگاه یا مؤسسه نویسنده دوم

آدرس الکترونیکی نویسنده دوم

نام و نام خانوادگی نویسنده سوم

عنوان علمی و نام دانشگاه یا مؤسسه نویسنده سوم

آدرس الکترونیکی نویسنده سوم

(به تعداد نویسندگان ردیف باز شود/ نویسنده مسؤول مشخص شود)

چکیده(شامل هدف، روش و یافته ها با حجم 150 تا 200 کلمه)

واژه ­های کلیدی: بین 3 تا 6 کلید واژه

مقدمه

مقدمه شامل اهمیت و ضرورت، مبانی نظری، پیشینه پژوهش و بیان مساله می باشد.

روش شناسی پژوهش

در این قسمت شیوه پژوهش، جامعه، نمونه ، ابزار جمع آوری داده­ها و روایی و پایایی آن­ها، و روش تجزیه و تحلیل داده ها مشخص شود.

یافته ­ها

نکاتی درباره تصاویر، اشکال جداول و نمودارها: برای درج تصاویر در مقاله ابتدا باید اندازه و وضوح آنها را تنظیم و سپس از طریق منوی   insert - > picture - > from file در فایل مقاله وارد گردد.

در صورت استفاده از اشکال و جداول، الزاماً باید در متن، پیش از نمایش آنها، ارجاع داده شده باشند. ارجاع در متن به صورت اشاره به شکل با شماره خواهد بود (شکل شماره 2). شماره گذاری اشکال در کل طول مقاله به صورت پیوسته بوده و برای هر بخش به شکل جداگانه شماره گذاری صورت نگیرد.

    هر جدول باید دارای شماره و عنوان (توضیح) باشد، که به صورت وسط­چین در بالای جدول با قلم B Zar  پررنگ و اندازة 11 تایپ و به ترتیب از 1 شماره‌گذاری می‌شود. بهتر است جدول‌ها در داخل متن و پس از جایی که به آنها ارجاع می‌شود، درج گردند. کلیه متون در داخل جدول اگر فارسی باشند به صورت راست­چین (B Zar  پررنگ و اندازة 11 تایپ) و اگر لاتین باشند به صورت چپ­چین (Times New Roman 10 pt.) باید تایپ شوند. همة اعداد در جدول‌ها باید به صورت فارسی و وسط چین تایپ شوند. ذکرواحد کمیت‌ها در جدول الزامی است. هر جدول با یک سطر خالی فاصله از متن ماقبل و مابعد آن قرار گیرد. اگر جدول­ها دارای مرجع می­باشند بایستی شماره مرجع در داخل کروشه در انتهای عنوان جدول ذکر شود. یک نمونه جدول مطابق دستورالعمل در زیر آمده است: (توجه شود که خود جدول نیز باید در موقعیت وسط­چین نسبت به طرفین کاغذ قرار گیرد.) جدول‌ها نباید نتایج ارایه شده در جاهای دیگر نوشتار (مثلاً در شکلها) را تکرار کنند.

   هر شکل یا نمودار باید دارای شماره و عنوان (توضیح) باشد که به صورت وسط­چین در زیر آن با قلم BZar  پررنگ و اندازة 11 تایپ و به ترتیب از 1 شماره‌گذاری می‌شود. ذکر واحد کمیت‌ها در هر شکل و نموداری الزامی است. در تهیة شکل‌ها و نمودارها توجه کنید که اندازة اعداد، واژه‌ها، کمیت‌ها و راهنمای منحنی‌ها (legend) به قدر کافی بزرگ باشد تا پس از درج در مقاله، کاملاً واضح و خوانا باشند. هر شکل یا نمودار را با یک سطر خالی فاصله از متن ماقبل و مابعد آن قرار دهید. یک نمونه شکل و نمودار در زیر آمده است: (توجه شود که خود شکل­ها و نمودارها نیز، همانند جدول­ها باید در موقعیت وسط­چین نسبت به طرفین کاغذ قرار گیرند).

بحث و نتیجه گیری

شامل مقایسه یافته ­ها با پیشینه یا تطبیق با مبانی نظری، بحث و تفسیر پیرامون یافته ها، نتیجه گیری نهایی

منابع

منابع بر اساس فرمت APA تدوین شود. منابع فارسی با قلم 12 B Zar   و منابع انگلیسی با قلم Times New Roman10  تنظیم گردد. در ذکر منابع به علامت های نگارشی مانند نقطه، ویرگول، نقطه ویرگول و ... توجه شود.

منابع فارسی

سرمد، زهره؛ بازرگان، عباس و حجازی، الهه (1377). روش های تحقیق در علوم رفتاری. تهران: آگاه.

منابع انگلیسی

Chan, B. "After Tyler,  what?  A Current Issue in Curriculum Theory." Education Journal, número VI (1977): 20-30.

Chandra, C., & Kumar, S. (2000). Supply chain management in theory and practice: a passing fad or a fundamental change?. Industrial Management & Data Systems, 100(3), 100-114.

 

برای دانلود قالب ساختاری نگارش مقاله اینجا کلیک کنید